Magnaro Endurance

Als één van de weinige aanbieders heeft Hoacmarine.nl een enorm assortiment aan trossen, scheepstouw en ander touw. Daarnaast hebben we niet alleen touw, trossen en scheepstouw maar ook nog allerlei splitsets, afkniptangen en scharen in ons ruime assortiment.

Belang van touw

Al bijna zo lang als dat men gebruikt maakt van boten en schepen maakt men gebruik van touw. Touwen zijn van enorme waarde en groot belang in de scheepsvaart. Niet alleen voor de tuigage van een zeilschip is touw onmisbaar maar ook voor het af en aanmeren, en het slepen van schepen worden trossen van enorme touwen gebruikt. Trossen los!

In de binnenvaart spreekt men vaak over touw. Met name bij pleziervaart zal u gauw horen: ‘geef dat touwtje eens aan’. In de beroepsvaart heeft men het niet enkel over het voorwerp touw of scheepstouw, maar benoemd men de functie ervan.
Denkt u bijvoorbeeld aan een meerlijn, een tros voor het vastleggen, en val, of bijvoorbeeld een schoot, die wordt gebruikt voor het manipuleren van zeilen. Vaak wordt dan ook het woord lijn, end of eind gebruikt in plaats van touw of scheepstouw.

Topproducten

Bij Hoacmarine hebben wij niet zomaar scheepstouwen, trossen en andere touwen voor u. Enkel de topproducten van hoge kwaliteit zijn goed genoeg om in de voorraad schappen van Hoacmarine terecht te komen. Hiervoor kijken wij enkel naar de professionals. Wat denkt u bijvoorbeeld van Magnaro Endurance een ijzersterk touw dat ook gebruikt wordt door rederij Doeksen. Perfect te gebruiken als afmeertros vanwege de rek op het touw. Daarnaast hebben wij ook nog HMPE super E. Dit touw is zo sterk als staaldraad en praktisch onverwoestbaar maar veel lichter dan staaldraad. Doordat hier geen rek op zit is het perfect om te gebruiken om te heffen of als lierkabel.

Bekijk gauw ons trossen en touw assortiment op Hoacmarine.nl

Afmeertros Ponton

Laat reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd